• Abortusz utáni menszesz késése!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor úr! Kérdésem az lenne hogy jan.8-án volt egy abortuszom(7 hetes), férjemmel kb.másfél hét után éltünk nemi életet, de nagyon vigyáztunk, tudom ez nem védekezés, de azóta nem jött, tesztet még nem csináltam és remélem nem vagyok terhes, de kérdezem normális hogy ennyit késik? válaszát elöre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a terhességmegszakítás témában

        Kedves Hölgyem!

        Mielőbb vegyen egy terhességi tesztet, és végre éljen felelősségteljes életet. Az abortusz nem megfelelő védekezési módszer, és ha jól sejtem 4-6 hétig tilos a házasélet, szükséges egy nőgyógyászati kontroll, és ezt követően megfelelő védekezéssel lehet csak együtt lenni. Ha most megint terhes, és megint abortusz lesz a vége, akkor sokkal több szövődménnyel számolhat. Gondoljon arra, hogy egy nap szeretne majd gyermeket is, és ha akkor nem sikerül teherbe esni, akkor hogy érzi majd magát, miután már 2 terhességtől is megszabadult. a párjának pedig sokkal jobban kellene Önre vigyáznia, nem neki kell a műtőasztalra feküdni.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2010-02-26 19:57:05; Megválaszolva: 2010. február 26., 19:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: