• Abortusz 2

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztele doktor ur.

        megértem az álláspontját de védekeztunk, hüvelykuppal.tudom nem a leghatásosabb de külföldön dolgozom ritkán vagyunk együtt, nem látom értelmét a rendszeres  tablettaszedésnek, a hormonháztartás felboritásának.valamint a vizsgálatok alapján ugy tünik nem én vagyok az apa.nem tudom.épp ezt szerettem volna megkérdezni részben.

        Az abortuszra meg azért került sor függetlenül attol hogy kétes hogy én vagyok e az ap mert két honapja ismertem akkor a barátnöm aki még tanul, abbol kb két hetet töltöttünk együtt.valamint én külföldön dolgozom és ö még nem tud kijönni az iskola miatt.anygilag sincs meg a háttér arra hogy gyereket vállaljak föleg egy szinte idegen növel és még az is benne van hogy lehet nem én vagyok az apa.tudom hogy egy élet lett kioltva, de szerintem át kell gondolni a továbbiakat is és mérlegelni hogy feltudjuk e nevelni azt a gyermeket illetve hogy hogyan.

        Köszönöm válaszát!  

        WEBBeteg szakértő válasza a terhességmegszakítás témában

        Kedves Barát!

        Mindig megvan az ok a nem rendes fogamzásgátlásra, nem értem, miért gondolhatták, hogy a kúp véd a nem kívánt terhesség ellen biztonságosan. Az elsősorban szoptató anyáknak van kitalálva. De nekem tök mindegy, hogy ki hogy és mit csinál. A dolgom, hogy felvilágosítsam az embereket, hogy ne a terhesség megszakítást tartsa a családtervezés eszközének. De látom hasztalan a próbálkozásom. Ennyi.


        Dr. Zsirai László
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-27 11:02:54; Megválaszolva: 2010. február 27., 11:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: