• Mi lehet a probléma még mindig?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Úgy kb. 1hónapja kezdődött az egész, amikor nemi életet éltünk a barátommal akkor egyre többször fájt a behatotlás, eléggé élesen.
        2hete el is mentem nőgyógyászhoz.
        Az anamnézis pedig, h:
        Kp tág hüvely, enyhén gyulladt hüvelyfalak, portio hátul, középnagy méh antiflexióbanm környezete szabad.
        Tk.: ép portiohám, kevés fluor. PH:4, 7

        Írt fel nekem Pimafucin kúpot, és pimafucin krémet.

        Igazság szerint már enyhült a fájdalom, de még mindig nem gyógyultam meg.

        Kérdésem pedig az lenne, h visszamenjek az orvoshoz? vagy tudna nekem tanácsolni vmi más módszert arra, h tudjak javítani az állapotomon? Nagyon kellemetlen ez így nekem, mert úgy érzem, h nem tudom megadni a barátomnak azt amire szüksége van, mert elég lassan kell elvégezni a behatolást... A fájdalom egy kis idő múlva megszűnik, de óvatosan kell elkezdeni, ettől eléggé rosszul érzem magam és félek is szeretkezni, félek az újabb fájdalomtól akármennyire is tudom, h elmúlik egy idő után.

        Előre is köszönöm a segítséget, és nagyon remélem, h tud megoldást a panaszomra.

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

        Kedves Hölgyem!

        Ha nincs gyógyszerérzékenysége, akkor két dolgot próbálhatna meg. Az egyik a Gynoxin, ami szintén gombás fertőzésre lenne jó, mert előfordulhat, hogy nem állt helyre a a dolog. A másik, hogy a normál flórát is helyre kell állítani, próbálja meg a Gynophilus protexin-t másnaponta a Gynoxin után, hátha hamar helyreáll a dolog. És 1 hétig ne legyen együttlét, hogy a normál hvüelyváladék is helyrejöjjön.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-26 18:27:47; Megválaszolva: 2010. február 26., 18:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: