• Vérzési rendellenesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        45éves vagyok, öt éve levagyok kötve és azóta vérzési problémáim vannak. Bőséges alvadékos.8-10 napig is eltart. Voltam gyógykapráson, aminek az eredménye sem mutatott bajt. Az orvos szerint csak ösztrogént termel a szervezetem, ezért felírta az Azalia nevü tablettát amitől már harmadik hónapja nincs vérzésem. Örülök neki, de ez nem baj-e? Viszont állandóan puffadt a hasam rossz a közérzetem. Kértem, hogy írja fel a DEPO-PROVERA inyjekciót amit a jövő héten adatnék be, de közben olyan sok rosszat hallottam erről, hogy teljesen megijedtem a sokféle mellékhatástól.Ön szerint mit tegyek? Előre is köszönöm válaszát.         

        Tisztelettel  Tóthné

        WEBBeteg szakértő válasza a rendellenes menstruáció témában

        Kedves Tóthné!

        Jó lenne néhány vizsgálatot is elvégezni, mielőtt a Depo-t beadatja. Az nem baj, hogy az Azalia mellett nincs vérzése, de jó lenne ellenőrizni a hormonháztartást, és UH-al a méhet, illetve a petefészkeket, ha ez még nem történt meg. Persze lehet, hogy mindezen már túlesett, akkor kövesse bátran a kezelőorvosa tanácsát.

         

         


        Kérdés: 2010-02-26 12:16:55; Megválaszolva: 2010. február 26., 12:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: