• Vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! 17 lány vagyok ovis koromban ráestem a csúzda szélére a nemiszervemmel akkor volt pici vérzésem. most 3, alkalommal voltam együtt a barátommal és utána még minden alkalommal kis vérzést tapasztaltam. Mi lehet az oka? lehet köze a gyerekkori balesetemhez? Rézi

        WEBBeteg szakértő válasza a rendellenes vérzés témában

        Kedves Rézi!

        Nem tűnik valószínűnek, hogy a gyermekkori balesethez lenne köze a mostani pecsételésnek, de nem tudjuk, honnak származik a vérzés (szűzhártya, hüvely, méhnyak, méhüreg), nem írt a menseskről sem, így mindenképpen azt javasolnám, hogy menjen el egy gyermeknőgyógyászati vizsgálatra, és akkor kiderül, hogy miről lehet szó.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-02-26 11:29:16; Megválaszolva: 2010. február 26., 11:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: