• Hüvelyen belüli hólyagszerű dolog

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr nő(úr)!

        Kb 2éve felfedeztem a hüvelyemben egy ujnyi távolságra egy kis holyag szerü dolgot, ami hol kis méretü, hol meg a menszesz eljövetele fele nagyobb méretü lesz..Tudni szeretném mi lehet ez, és mire számithatok ha elmegyek a nőgyógyászhoz vele.

        És ez okozhatja e az olykor elöjövő éles görcsös fájdalmaimat, föleg menszesz elsö napján. Mikor nincs meg akkor is elöszokott jönni. Mintha egy éles késsel vágnának fel belül.Hullámokban szokott jönni, és erösödni.Ilyenkor ülni, se állni nem tudok, csak oldalt feküdni nehezen.

        Tisztelettel: Ottiszka

        WEBBeteg szakértő válasza a endometriózis témában

        Kedves Ottiszka!

        Valószínűleg a tapintott elváltozás okozza a panaszokat, és a leírás alapján felmerül az endometriosis is. Vizsgálat mindenképpen lesz, ha dudor van, akkor azt lehet látni is, és UH is biztosan fog készülni az egész kismedencéről.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-02-23 22:58:19; Megválaszolva: 2010. február 23., 22:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: