• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Nő!

        Azzal a panasszal fordulok Önhöz, hogy 5napja késik a menstruációm. Előjelként a mellen kicsit fáj de hasfájás, görcsölés nincs. A barátommal élünk nemi életet, de mindig óvszerrel védekezünk. Szerintem észrevettük volna ha elszakad a gumi. 16 éves vagyok maximum 2-3napot szokott késni a mesesem, ezért kicsit aggódok. Várjak még vagy vegyek egy tesztet?

                                     Válaszát köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Fiatal!

        Ha még mindig nem jött meg a vérzésed, akkor csinálj egy terhességi tesztet. Ha negatív, és panaszaid vannak, akkor menj el egy vizsgálatra gyermeknőgyógyászati rendelésre. Ha nincs panaszod, akkor megvárhatod a következő vérzést.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-23 22:52:55; Megválaszolva: 2010. február 23., 22:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: