• Mi lehet ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Doktor Nő! Azt szeretném kérdezni hogy már egy hete nem használok klion kúpot és néha van vmi folyékony ami kijön belőlem hasonló mint mikor a kúp jött ki belőlem ez mitől van? de úgy érzem használt mert kis mennyiségű és fehérneműn se hagy semmilyen foltot napközbe se folyok mit régen. azóta voltam orvosnál és fölírt Cikotridina kúpot a hüvelyhám sérülésre amit hetente 2szer kell alkalmaznom.

        Tisztelettel: Mari 

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

        Kedves Mari!

        Valószínűleg még helyre kell állni a normál flórának, hogy a normál hüvelyváladék is rendeződhessen. A Cikatridina is sokat segíthet, ha még ezt követően sem lenne tökéletes a helyzet, akkor legyen a Gynophilus protexin kúra is. Ha inkább fertőzésre utaló folyása alakulna ki, akkor vissza kell mennie kontrollra.

         


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2010-02-23 22:50:29; Megválaszolva: 2010. február 23., 22:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: