• Hüvelygyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        tisztelt doktor úr/nő iram márönnöknek hüvelygyulladásommal kapcsolatban most elmentem az orvoshoz és idüllt hüvely heveny gyulladást állapitott meg. felirt a a cns kupot mega fluconert amit nekem is a páromnak is szedni kell. mit jelent aa bakteriális kolpitisz és okoz meddóséget. kérném a véleményét a leirtakkal kapcsolatban.elöre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

        Kedves Hölgyem!

        Önmagában egy bakteriális fertőzés nem okoz meddőséget, nem kell emiatt aggódnia. Ilyenkor kóros baktériumok szaporodnak el a hüvelyben, ezt kell kezelni a kúpokkal. A kezelések után csináljon egy lactobacillus tartalmú kúrát is, pl. Gynophilus protexinnal.

         


        Dr. Váróczy László PhD
        belgyógyász-hematológus Itt kérdezhet

        Dr. Váróczy László PhD

        Kérdés: 2010-02-23 22:22:54; Megválaszolva: 2010. február 23., 22:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: