• Ez vajon mi lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Nőgyógyászati problémával fordulnék Önhöz. Két napja észleltem egy fura dolgot, mégpedig, hogy viszket a nemiszervem, és olyan fura égő érzést is tapasztaltam, valamint a hasam alja is hol egyik hol másik oldalt szúr. Lehet szó gombás fertőzésről? Ha igen, akkor a Canesten krém jó erre? Hogyan használjam? Nemrégiben voltam nőgyógyásznál, ő semmilyen elváltozást nem tapasztalt, de megemlítettem neki, hogy néha elváltozik a folyásom szine, és írt fel Gynoflor hüvelytablettát. Ez a tabletta megfelelő lenne a tüneteim kezelésére? Más egyéb természetes módszer pl. gyógynövényes ülőfürdő, nem létezik erre? Mi válthatja ki? Válaszait előre is köszönöm! Üdvözlettel: Linda

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

        Kedves Linda!

        Amikor éppen nincsenek panaszok, akkor az orvos sem lát semmit sem. Most valószínűleg Ő is láthatná a gyulladást, és a folyás jellegét, amiből tudná, hogy milyen fertőzése van, és annak megfelelően kezelhetné. Menjen el ismét vizsgálatra, mert így én sem tudom megmondani, hogy mivel kell kezelni.

         


        Kérdés: 2010-02-22 15:14:14; Megválaszolva: 2010. február 22., 15:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: