• Zöldes-sárgás folyás ma először

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot dr.Úr/Nő! Most vettem észre, hogy ilyen zöldes-sárgás folyásom van...sosem volt még ilyen, általában csak sárgás, nekem mindig volt/van folyásom. Nem hinném, hogy az a trichomonas fertőzésem lehetne, mert nem volt habos, sőt egyéb tünetem sincsen ezzel kapcsolatban. A viszketés is csak akkor fordul elő, mikor tisztasági betétet használok, mivel azt nem bírom. Viszont fáj a hasam mellé, úgy, mintha megakarna jönni, pedig tudom, hogy nem most van az ideje, (mercilont szedek). Azt hittem azért fáj, mert wc-re kell menni, de nem... Esetleg felfázás lehetséges? Pedig mindig nagyon vigyázok magamra. A minap beraktam ilyen Génia 92 kúpot, ez okozhatta? Tegnap előtt raktam be. Válaszát előre is köszönöm. Szandra

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

        Kedves Szandra!

        Azt, hogy egy folyás habos-e csak az orvos tudja megállapítani vizsgálaton, mert a "hab", nem olyan, mint amit várna. Egyszerűen ici-pici buborékok vannak a folyásban, amit a hüvelyboltozatban lehet látni. Tehát azt javaslom menjen el nőgyógyászatra, hogy lássák, milyen a folyás, és annak megfelelő kezelést kapjon.

         


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Bene Orsolya
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-22 09:50:12; Megválaszolva: 2010. február 22., 09:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: