• Aggódás!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Édesanyám a tegnapi napon volt a kórházban és ilyet diagnosztizáltak, hogy:Melanosis Vulvae Azért vagyunk csak megijedve mert az orvos azt ajánlotta, hogy vegyenek szövettani mintát és melléfűzte, hogy fiatal még a halálhoz. Azért vagyunk megijedve mert nem tudjuk mi maga ez a diagnózis és azt szeretnénk kérdezni, hogy ez tényleg olyan veszélyes hogy halállal is járhat? Mit tanácsolnak! Köszönjük a segítséget.

        WEBBeteg szakértő válasza a melanosis témában

        Kedves Kérdező!

        A pontos diagnózist a szövettan fogja megmondani, de még korai lenne aggódni és a legrosszabbra gondolni. A melanosis valójában jóindulatú elváltozást jelent, de sok esetben nem egyértlemű a klinikai tünetek alapján, hogy nem merül-e fel egyéb betegség lehetősége, ezért, azaz a biztonság kedvéért javasolta az orvos, hogy készüljön szövettan. Ha megvan az eredmény, küldje el, szívesen elemezzük a benne foglaltakat.


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus Itt kérdezhet

        Dr. Felszeghy Enikő

        Kérdés: 2010-02-17 09:10:03; Megválaszolva: 2010. február 17., 09:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: