• Mi lehet a bajom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor Úr/Hölgy!

        Jó napot, olyan kérdésem lenne, hogy 35-éves vagyok volt egy lombik programunk a férjemmel sikeressen van egy 5-éves kislányunk, a páromnál állítolag(műtétel kimutatva)nem lehet természetes úton babánk, nálam is volt műtét ott endometriózist álapítottak meg 2003 dec.-ben. A kérdésem az lenne:2009 dec.24-28 -ig volt menszeszem azóta nem jött meg- éreztem úgy mintha... éreztem émelygést, szagokra érzékeny voltam néztem tesztet hátha csoda történt az negatív lett  február 11-én néztem a tesztet még mindíg nincs semmi. Az után érdeklődnék merre induljak el vérvétel? nőgyógyászat(ultrahang)? mégegy teszt? Nagyon várom válaszát, előre is köszönöm Barbara

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció kimaradása témában

        Kedves Barbara!

        Nem írja, milyen hosszúak a ciklusok, de egy hosszabb ciklus esetén, amikr később volt a peteérés, akár korai is lehetett mg a terhesség kimutatásához. Azt javaslom, ha azóta sem jött meg a vérzés, legyen még egy terhességi teszt, és ennek az eredményével forduljon nőgyógyászhoz, hogy lássák, miről van szó.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-21 12:09:29; Megválaszolva: 2010. február 21., 12:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: