• Rákszűrés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Tavaly őszén rákszűrés eredményem az alábbi lett: Cyt:P/2.Gyull. Atypusos hám. Diagnózis:N8700 Enyhe cervicalis Dysplasia. Nőgyógyászom Isopronosine szedését rendelte el (2x2 napi) 2 hét szedés-2 hét pihenéssel. Jelenleg a 4. doboznál tartok és ő még 2 dobozzal fog felírni, majd május tájékán megismétli a szűrést. Kérdésem az lenne, nem túl sok a gyógyszer amit be kell szednem? Magas vérnyomással is kezelnek, de még 45 évesen mindig szedem a fogamzásgátlót (Cilest), ugyan nem dohányzom, és orvosom szerint még pár évig szedhetem. Kérem írja meg véleményét mindkét felvetésemre. Tisztelettel: Ildikó

        WEBBeteg szakértő válasza a rákszűrés, fogamzásgátló témában

        Kedves Ildikó!

        A fogamzásgátlóval kapcsolatban valóban rövidesen abba kell hagynia, ha szült, akkor inkább a méhen belüli eszközön kellene gondolkoznia, mert a vérnyomást is emelheti ilyenkor...

        A gyógyszer, amit orvosa felírt nem sok, de ha van hüvelyfertőzésre utaló panasza, mint folyás, égő, viszkető érzés, vagy volt a rákszűrés előtti időben, akkor azt kell kezelni, mert a leleten gxulladást is jeleznek. Nem tudom, volt-e HPVre utaló jel, igazán a felírt gyógyszer immunerősítő, és egy esetleges vírusos fertőzés során segíthet leküzdeni a fertőzés, ebből valóban ennyit kell szednie.

         

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-21 11:48:48; Megválaszolva: 2010. február 21., 11:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés