• Nagy vaginám életem megkeseritője

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        37éves nő vagyok 1 nagy fiam van.Sajnos a házaságom elégé tönkre ment, és az önbizalmam elment már minden téren....Legnagyobb gondom mikor azt mondta olyan nagy a vaginám, hogy nem érez és ha akarná az egész kezét betehetné, és hogy nem kiván már, tudok valamit csinálni ellene? Nem vagyok kövér 59kg vagyok.Orgazmusom régen sem volt mindig (kivéve mikor magamnak csináltam)De azóta sexre sem tudok gondolni utálom a testem az életem mindent! Félek attól ha késöbbiekben össze jönnék valakivel attol is csak negativ kritikát kapnák ezért inkább lehet jobb lenne lemondanom erről a témárol...Kérem segitsenek mit kellene tenem mert az életem is rá megy az egészre annyira bánt a dolog...

        köszönöm a válaszukat elöre is!

        WEBBeteg szakértő válasza a tág hüvely témában

        Kedves Hölgyem!

        Mindenképpen el kellene mennie egy nőgyógyászati vizsgálatra, ahol bártan mondja el, hogy a házaséletében problémát okoz a hüvely tágassága. Lesz egy vizsgálat, ahol ellenőrzik, hogy valóban van-e ennek fizikai háttere. Ha tényleg kialakult a szülés után egy kötőszöveti lazaság, akkor létezik a hüvelyfali plasztikai műtét, amivel szépen lehet korrigálni a problémát, és a hüvelyfalból a szükséges részleteket kimetszve, majd összeöltve a hüvely is, és a hüvelybemenet is szűkebb lesz. Ne féljen, nem olyan nagy beavatkozás, és nagyon szép eredményeket érhetnek el, vágjon bele. A házasságának a helyreállítása azonban nem csak ezen múlik, ezt fontos tudnia. Igenis üljenek le a párjával, mondja el neki, hogy a szexuális életüket akár műtéttel is igyekszik helyreállítani, de egy pszichológusi párterápiára mindenképpen szükség lenne, mert 100 %, hogy nem ez az egyetlen oka a kialakult helyzetnek. Mindkettejüknek meg kell tennie a szükséges lépéseket, és ugyanúgy tenniük kell egymásért, és a kapcsolatukért.

         

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-20 21:49:09; Megválaszolva: 2010. február 20., 21:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés