• Papanicolau teszt

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        tisztelt Doktor no, februar 1-en megcsinaltam a papanicolau tesztet es ma az eredmeny P1, az orvosomhoz csak marcius kozepen tudok jutni, addig is nagyon izgatot vagyok ha az eredmeny jo, nagyon szepen megkerem mondja meg ez jo eredmeny? -tisztelettel elore is koszonom Ildiko 

        WEBBeteg szakértő válasza a rákszűrés témában

        Kedves Ildikó!

        A lelet tökéletes, semmilyen eltérés nincsen, semmi oka aggodalomra.

         


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2010-02-20 21:19:13; Megválaszolva: 2010. február 20., 21:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: