• Égető érzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy újabban kellemetlen, égető, viszkető érzést érzek a nemiszervem környékén, illetve a szex is fájdalmas és segítséget szeretnék kérni, hogy mivel enyhíthetném a panaszokat, amíg el nem jutok nőgyógyászhoz. Fogamzásgátlót szedek fél éve, antibiotikumot nem szedtem az elmúlt időben.

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

        Kedves Hölgyem!

        Jó lenne elmennie egy vizsgálatra, mert előfordulhat, hogy hüvelyfertőzése van. Amíg elmegy, megpróbálhatja a Gynoxin nevű hüvelykúpot, hátha segít.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        urológus Itt kérdezhet

        Dr. Kovács István

        Kérdés: 2010-02-20 14:52:34; Megválaszolva: 2010. február 20., 14:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: