Vetélés

  Tisztelt Dr. Farkas Ágnes!

     A napokban, 12 hetesen derült ki, hogy 5 hetesen elvesztettem kisbabámat. 38 éves leszek. Febr. 10-én volt a gyógykaparásom. Olyan kérdésem volna, hogy mi az általános tapasztalat (nyilván személyiségfüggő a dolog, ezzel tisztában vagyok..), mikor eshetek újra teherbe? 38 éves kor felett ez mennyire rizikós?

Válaszát várva

Tamara

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a vetélés témában

Kedves Tamara!

Nem értem, mi személyiségfüggő a problémán...? Nem írja, hogy van-e már gyermeke, volt-e már vetélése, stb. Nagyon sajnálom ami Önnel történt, de midnenképpen azt javaslom, hogy 3-4 hónapot várjon, mielőtt újra próbálkoznak, a többi esetleg szükséges vizsgálat függ attól is, hogy milyen előzmények vannak a történetében.

 

Kérdés: 2010. február 20., 14:41; Megválaszolva: 2010. február 20., 14:41
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nőgyógyászat
Nuvaring használata több mint 4...
Hova forduljak?
Lehetek terhes?
Mi okozhatja a panaszaimat?