• Szokatlan menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/Doktor úr!

        Ismételten a segítségüket szeretném kérni. A múlthét pénteken vettem le a hüvelygyűrümet és eddig szokatlan módon már másnap este nyálkás véres folyás jelentkezet, persze  nem sok, majd ugyanilyen volt vasárnap este is, ez csak azért furcsa mert eddig hétfőnél előbb nem jelentkezett semmi, általában akkor szoktam megbetegedni.Viszont most a menstruációm sem volt olyan mint eddig, mivel végig ez a nyálkásság volt rá jellemző.És most 1 hét elteltével is jelentkezik.De csak akkor vehető észre mikor pisilés után vagyok, mivel nem hagy pecsétet sem a fehérneműn.Ehhez még társul néha egy furcsa alhasi bizsergés vagy zsibbadás, nem is tudom mi a legmegfelelőbb kifejezés erre.Ez az érzés nem kellemetlen csak furcsa. Mitől lehet ez? Esetleg attól lehet hogy nagyon szeretnék kisbabát és a szervezetem már készülődik rá? A válaszát előre is köszönöm és elnézést kérek a kisregényért!:)

        Szép Napot!

        Üdv:Hadassa

        WEBBeteg szakértő válasza a pecsételő vérzés témában

        Kedves Hadassa!

        Ha babát szeretne, akkor nem kell a hüvelygyűrű, mert így sose lesz terhes. Ha mág szándékos a védekezés, akkor a szervezet így, a fogamzásgátló mellett nem készülődik semmire sem még.

        Viszont előfordulhat, hogy van egy fertőzése, és ez okozza a kevés vérzést, vagy egyszerűen másik fogamzásgátlót kellene szednie. Érdemes lenne a panaszt ellenőrizni nőgyógyászaton, hgy lássák, van-e szükség kezelésre.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-20 14:22:53; Megválaszolva: 2010. február 20., 14:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: