• Nőgyógyászati probléma?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Ur/Doktorno! Jo nehany honappal ezelott egy egeszen kicsi, talan gombostufej nagysagu golyot fedeztem fel az egyik kisajkamon belul. Figyeltem egy par napig, majd mivel nem valtozott, nem tulajdonitottam neki nagy lehetoseget, nem mentem el vele orvoshoz. A mai napon viszont megijedve tapasztaltam, hogy ez a kis golyo szeru kepzodmeny nem csak megnott, de el is mozdult. Sajnos a tortenethez hozza kell tennem, hogy nehany napja huvelyi gombas fertozesben szenvedek, amit szintugy nem tudom hogy "szedtem ossze", hiszen allando parkapcsolatban elek evek ota. Elofordulhat, hogy a fertozes hozzajarult a csomocska megnyulasahoz, megnagyobbodasahoz? Mitol lehet ott ez a csomocska? Erdemes erte aggodni, vagy hagyjam ahogy eddig is hagytam, hiszen nem okozott nekem problemat? Valaszat elore is nagyon koszonom!

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

        Kedves Hölgyem!

        Fogalmam sincs, mi lehet a csomócska, lehet, hogy csak egy gyulladt mirigy, lehet szőrtüsző is, attól függ, hol van, de mindenképpen meg kell mutatni a nőgyógyásznak. A gombás fertőzésnek nem tudom, van-e köze hozzá, hiszen nem tudom, mi az. A hüvelygomba mindenestre nem nemi úton átvihető fertőzés, tehát nemcsak úgy összeszedte, hanem a hüvely normál flórájának feborulása vezet gyakran a fertőzéshez. Forduljon nőgyógyászhoz, és akkor kiderül, hogy pontosan miről is van szó.

         


        Kérdés: 2010-02-20 14:14:17; Megválaszolva: 2010. február 20., 14:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.