• Stodette

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! A stodette gyógyszert már fél éve szedem és mostanában az együtt létek után erős vérzés jelentkezik. Ennek mi lehet az oka?

        WEBBeteg szakértő válasza a pecsételő vérzés témában

        Kedves Hölgyem!

        Vagy egy fertőzésről van szó, vagy gyógyszert kell váltania. Emiatt el kell mennie nőgyógyászhoz, hogy lássák, miről van szó, és annak megfelelően kezeljék. Előfordulhat egyéb probléma is, pl. méhszájon levő polyp, stb, amit szintén a nőgyógyászati vizsgálat derít ki.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-20 13:42:14; Megválaszolva: 2010. február 20., 13:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: