• Csomó

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Úr/Nő!

        Pár napja a külső szeméremajkam tövében kis csomót találtam, kisebb mint egy borsó. Nem fáj. Azt hittem szőrtüszőgyulladás, de rájöttem, h ott nem is borotváltam, mert arra nincsen szőröm. Kicsit nyomkodtam, és vérzett, váladékozott. Mi lehet ez? Pattanástalanító tapaszt tettem rá, hátha kiszívja, de nem történt semmi változás. Orvoshoz nem szeretnék most menni, mert éppen menstruálok. Van rá esetleg valami krém vagy ilyesmi? Lehet ez akár ciszta is? vagy az nem váladékozik?

        várom válaszukat

        DiÁNA

        WEBBeteg szakértő válasza a szeméremajak, csomó témában

        Kedves Diána!

        Nemcsak a szőrtüszők, hanem a területet található mirigyjáratok is be tudnak gyulladni. Ha nem múlik el egy-két hét alatt, akkor érdemes nőgyógyászaton megmutatni.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-18 20:25:25; Megválaszolva: 2010. február 18., 20:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: