A szervezet idegenként ismeri fel a beültetett embriókat?

Tisztelt Dr.Úr/Nő!

Olvastam a neten, hogy előfordul olyan, amikor a szervezet idegen anyagként ismeri fel a beültetetett embriókat és nem tapad meg.

Volt már négy lombikom nagyon jó eredményekkel, semmi kórosat nem találtak, legutoljára 4 embriót ültettek be, és ismét nem sikerült.Laparoszkópia eredmény jó, semmiféle kóros elváltozás nincs, hormon eredmények jók:

De nem értem az immunológiát. A gyakori, erős  fejfájásaim miatt volt vérvételem, aminek redménye:

Riboszómáliás P Protein elleni AT: pozitív

Símaizom ellenes AT:gyengén pozitív

Gyomor parietális sejt ellenes AT: gyengén pozitív

Endothel elleni AT: pozitív.

Én már aggódom a pozitív eredmények miatt /sajnos amiben már 9 éve reménykedünk, az nagy fájdalmunkra nem pozitív/.

A kérdésem, hogy ezek az eredmények mutatnak valamit az én problémámra, hogy nem maradnak meg az embriók?

Van erre valami külön speciális vizsgálat.

Nagyon nagy fájdalom volt számunkra szembesülni, azzal, hogy a PCT eredménye pozitiv lett, nem értjük, hogy miért nem sikerül a lombik?

Nagyon várjuk válaszuk:

Mély tisztelettel:

Babucika

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a meddőség, immunológia témában

Kedves Babucika!

Sajnos ezek nagyon speciális vizsgálati eredmények, amiket az immunológiai szakrendelésre kell visszavinniük, hogy a rendelő orvos lássa őket. A lényeg az egészben, hogy az eredmények megmutatják azt, hogy van-e a szervezetnek valamilyen kóros, autoimmun aktivitása, ami esetleg a teherbeesést megakadályozza. Ha igen, akkor az immunológus orvos fog megfelelő kezelést indítani, míg a laborértékek normalizálódnak.

 

Kérdés: 2010. február 18., 19:34; Megválaszolva: 2010. február 18., 19:34
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nőgyógyászat
Nuvaring használata több mint 4...
Hova forduljak?
Lehetek terhes?
Mi okozhatja a panaszaimat?