• Nőgyógyászat

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó Napot kivánok!

        Az én gondom az, hogy a menzeszem 24 napra jött meg, 4 napott tartott elsö 2 nap erösebb volt.Fájnak a melleim, a petvezetekembe fájdalmat érzek, s olyan tüneteket érzek mind mikor terhes az ember, álmos vagyok, egy kicsit meghiztam, szédülök(igaz kicsi vérnyomásos vagyok). Az a kérdésem, hogy lehetk terhes?

        Forduljak nögyógyászhoz?

        Elöreis köszönöm a válaszát!

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a rendellenes menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        Nem tudom, honnan tudja, hogy a petevezetők fájnak, ezt külön nem lehet érezni.

        Mivel nem ad semmilyen információt a szokásos vérzésekről, így nem tudom, vajon terhes lehet-e, de ezt egyébként is csak akkor elehet megmondani, ha csinál egy tesztet. Az biztos eredményt mond majd. Ha alhasi fájdalom jelentkezik, és marad, vagy erősödik, akkor viszont fertőzésre gondolunk inkább, menjen el egy vizsgálatra.

         


        Kérdés: 2010-02-17 18:46:39; Megválaszolva: 2010. február 17., 18:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.