• Lehet-e gyermekem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Dr.NO! 17 eves koromban volt egy abortuszom, komplikacioments. Most 23 eves vagyok es a parommal szeretnenk gyereket, de en nagyon felek attol h nem lehet gyerekem tobbet. Meg nem probalkoztunk de en nagyon felek h csalodast fogok okozni es nem tudok teherbe esni? Hogyan tudnek bisztosra menni? vagy mennyi az eselyem a teherbe esesre? Mar ejszakakat nem alszok mert csak ezen ragom magamat es sirok mar le fogytam, etvagyam nincs!:(( Valaszat elore is koszonom!

        WEBBeteg szakértő válasza a teherbeesés témában

        Kedves Hölgyem!

        Ne izguljon, remélhetőleg nem lesz semmi probléma. Ha nincs semmilyen panasza, akkor bátran próbálkozzanak, nem kell előre rágöcsölni a dologra. Azért nem olyan gyakori dolog, hogy egy korábbi abortusz okozna problémát.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-02-17 18:43:52; Megválaszolva: 2010. február 17., 18:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: