• Lehettem-e terhes és vetélés történt-e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Lehettem e terhes ha 2 héttel ezelőtt volt meg, de utánna szeretkeztünk a párommal védekezés nélkül! Ma éjszaka arra keltem hogy az alhasamban nagyon szúró fájdalmat éreztem és görcsöltem is és reggelre véres voltam.Valószinű hogy terhes voltam csak elvetéltem? Mert tegnap egész reggel hányingerem volt vettem egy tesztet de azt mutatta ki hogy nem vagyok terhes! remélem minnél hamarabb válaszol! Előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a rendellenes menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        Ha a teszt negatív, akkor nem volt terhes. Csak akkor gondolhatja azt, hogy vetélés történt, ha volt pozitív terhességi teszt. Nem tudom, mi volt az oka a rendellenes vérzésnek, de egy nőgyógyászati ellenőrzés nem ártana.

         


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Fáklya Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-17 18:38:20; Megválaszolva: 2010. február 17., 18:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: