• Teherbeesés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        TISZTELT DOKTORUR/NŐ!

        SZEPTEMBERBEN SZÜLTEM, 20HETESEN GENETIKAI OKOK MIATT! AZT MONDTÁK HOGY 3 HONAP MULVA LEHET ISMÉT PROBÁLKOZNI! DECEMBER OTA SZEDEM AZ ELEVITET! TUDOM NEM MINDJÁRT ESIK TEHERBE AZ EMBER, DE ÉN NAGYON SZERETNÉK ÉS FÉLEK HOGY NEM FOG SIKERÜLNI. MIT  TUD AJÁNLANI HOGY MINNÉL HAMARABB MEGFOGANJON? NEM EMELEK NEHEZET, PROBÁLOK HIGGADT LENNI.VAN HOGY ROSSZUL VAGYOK HÁNYOK SZÉDÜLÖK STB. MINDIG AZT HISZEM HOGY MOST TALÁN.ÉS ELTELIK PÁR NAP ÉS EGY VILÁG OMLIK ÖSSZE BENNEM AMIKOR SAJNOS MEGJÖN A HAVI VÉRZÉS!

        VÁLASZÁT VÁROM ÉS ÉRDEKEL HOGY MIT AJÁNL NEKEM!

        KÖSZÖNÖM!

        TISZTELETTEL:KRISZTI

        WEBBeteg szakértő válasza a teherbeesés témában

        Kedves Kriszti!

        Bizony nagyon fontos lenne, hogy elfogadja azt, egy terhesség nem egy hónap alatt jön össze. Gondoljon bele, egy egsészséges pár esetében egy ciklus alatt mindössze 20 % az esélye a terhesség kialakulásának. Egy éves sikertelenség esetén indokolt csak a kivizsgálás, addig nem kell a világon semmit se csinálni.

        Próbáljon meg nem izgulni ennyire, pláne hogy még hányás is van, ez egyértelműen az idegességre utal. Minnél jobban rágörcsöl, annál nehezebb a dolog. Talán jó lenne egy-egy hétvégén elmenniük kirándulni. Egy dolgot tudok javasolni, mégpedig azt, hogy vegy a gyógyszertárban LH tesztet, amivel talán a peteérés időpontját könnyebben meg tudja határozni. Ennél többet nem kell csinálni, csak élvezzék a párjával egymás társaságát, és ne a baba gondolata irányítsa Önöket. Higgye el, így könnyebb lesz.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        urológus Itt kérdezhet

        Dr. Pintér Olivér
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-17 14:02:39; Megválaszolva: 2010. február 17., 14:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: