• Endometriózis és fogyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Köszönöm. Elolvastam amit találtam az endometriózisról. Röviden. Nem estem teherbe pedig 17 éves korom óta próbálkoztam. Volt 19 méhátfuvásom mert a petevezetékeim el voltak záródva, meg egypár műtétem is. Utána folyamatosan cisztáim voltak. Kb 5 éve volt az első tályogom, majd 3 évvel ezelőtt megint volt megműtöttek rá 1 hétre megint találtak egyet avval is megműtöttek.utána 2 héttel megint,És akkor kipakoltak. Testsulyom sajnos nagyon magas amiből eddig csak idegi alapon sikerült leadnom. Lehetséges, hogy a betegség miatt nem tudok fogyni? És még azt szeretném kérdezni lehetnek-e cisztáim? Amíg megvolt a méhem mindig bal oldalon fájt a hasam amikor cisztám volt.Most nincs ami jelezze a problémát. Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a petefészek ciszta témában

        Kedves Kérdező!

        A hízás hátterében állhat hormonális (endokrinológiai) probléma. Ha a "kipakoltak" alatt azt érti, hogy a méhet és a petefészkeket is kivették, akkor petefészek cystája nem lehet. Ha benthagyták őket, akkor igen. Hiányos információk miatt nem tudok ennél többet válaszolni.



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-06-05 21:16:19; Megválaszolva: 2011. július 29., 12:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés