• Menstruációs probléma?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktorúr/doktornő! 6 éve szedek fogamzásgátlót Lindynette 20at, nem volt semmi nőgyógyászati problémám és gyógyszert sem váltottak velem soha, de most a menstruációm után 8 nappal amikor már gyógyszert szedek barna folyásom van két napja, nagyjából csak reggel tör rám és fáj a hasam is miatta. Sohasem volt még ilyenem, ezzel nőgyógyászhoz kellene mennem, vagy gyógyszert kellene váltanom? Ilyenkor ugyanúgy védve vagyok a terhességtől? Köszönöm válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a pecsételő vérzés témában

        Kedves Hölgyem!

        Mivel alhasi panaszok is vannak, nagy valószínűséggel fertőzésről lehet szó, első körben ezt kellen kizárni, tehát nőgyógyászhoz kellene mennie. Ha nincs fertőzés, és egyéb elváltozás sem, akkor valóban a gyógyszerváltáson kell gondolkodni.

         


        Kérdés: 2010-02-17 12:50:57; Megválaszolva: 2010. február 17., 12:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: