• Terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        tisztelt Dr. Ur!

        10 napja megujjazott a barátom, lehetséges de nem biztos, hogy ondo került a kezére. Tegnap kellett volna megjönnie a menstruáciomnak, pár napja feszül a mellem és fáj, ez máskor is szokott jelentkezni menstr. elött. Azt szeretném kérdezni, hogy 9, 10 nap után ugye ez nem lehet a terhesség jele? És hogyha érzem ezeket az elöjeleket megfog jönni ha késve is?

        Köszönöm válaszát

        WEBBeteg szakértő válasza a teherbeesés témában

        Kedves Kérdező!

        Azért ilyen formában nem nagyon lehet teherbe esni, ne aggódjon. Persze, ha nem jött még meg a vérzés, akkor egy terhességi tesztet mindenképpen csináljon.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-02-16 21:29:56; Megválaszolva: 2010. február 16., 21:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Egymillió migrénes
        Volt már valaha olyan mértékű fejfájásod, hogy nem tudtál dolgozni?