• Abrázió szövettani eredménye lehet rossz?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelet Doktor Úr/Nő!

        2 napja volt egy abrázióm, rendszertelen vérzés miatt.

        Az lenne a kérdésem, hogy ha a vérvételi leleten a ca125 értékem 10 volt, akkor mekkora a valószínűsége, hogy az abrázió utáni szövettan eredménye rossz lesz?

        Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a nőgyógyászat, szövettan témában

        Kedves Hölgyem!

        Egyrészt nem tudom, hogy milyen volt az Uh lelete, másrészt nem lehet tudni, hogy milyen lesz a szövettan, ezt nem tudjuk valószínűsíteni. A Ca 125 pedig nem mutatja meg, hogy milyen lesz a szövettani vizsgálat.

        Sajnos nem tudok mit mondani, csak azt, hogy meg kell várnia a szövettani eredményt.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-16 20:22:32; Megválaszolva: 2010. február 16., 20:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: