• Terhesség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/Doktor Úr!

        Rövid történetem a következő: tavaly dec 12-én voltam nőgyógyásznál, aki megállapította, hogy méhszájsebem van. Cikatridina hüvelykúpot ajánlott, és heti egy ecsetelést. Ám a következő héten nem az az orvos volt, és ő azt mondta, fölösleges az ecsetelés, magától is elmúlik. Január elején meg is jött a menszeszem időben, mint szokott. Ám a következő ciklusom hosszabbra sikeredett.  A 31-ik nap csináltam egy terhességi tesztet, amin nagyon- nagyon halványan látszódott a második volnal, ám ez nem a reggeli első vizeletből történt. A 33-nap szintén csináltam egy tesztet első vizeletből, amin már nem látszódott semmi, és a 34-ik nap megjött a menszeszem, de nem úgy mint szokott. Épp hogy van valami kis barnás "maszatolás".

        Kb. a 20-30-ik napig voltak szúrásszerű alhasi fájdalmaim is.

        Kérdésem az lenne, hogy ez lehet e a méhszájszebtől, vagy esetleg a kúptól, vagy lehetséges, hogy terhes vagyok, annak ellenére, hogy a teszt negatív lett?

        Véleménye nagyon fontos lenne, ugyanis a héten CT vizsgálatra vagyok előjegyezve, és ugye ez a babának nem lenne éppen jó.

        Köszönettel: Móni

        WEBBeteg szakértő válasza a rendellenes vérzés témában

        Kedves Móni!

        Ilyenkor sajnos csak egyet lehet tenni, mégpedig meg kell egy hét múlva ismételni a tesztet. Így a CT vizsgálatot sem tudja elkerülni, persze ez attól is függ, mi miatt szükséges az. Mivel a második teszt negatív, kicsi a terhesség esélye, de sajnos ennyi idő alatt nem dől el, hogy pontosan terhes-e, vagy sem. Akár terhesség, akár a gyulladás is okozhat hasonló tüneteket, sajnos nem tudok ennél többet segíteni.


        Kérdés: 2010-02-16 19:28:57; Megválaszolva: 2010. február 16., 19:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.