• Sürgős!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor!

        Már háromszor feltettem a kérdésm de nem kaptam rá választ. Azt szeretném tudni, hogy méhszájseb műtéttel egybekötött hűvelyszűkítés után lesz-e vérzésem a műtétet követő időszakban.

        Köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a nőgyógyászati műtét témában

        Kedves Hölgyem!

        Érdemes lenne a műtétet végző orvostól megkérdezni, hogy milyen típusú méhszájseb műtétet fog végezni, mert több típus is van, ettől függ, hogy lesz-e vérzés. Mindenképpen vigyen betétet a kórházba, mert valamilyen mennyiségű vérzésre lehet számítani. A hüvelyplasztikai műtét ezt nem befolyásolja. Azt nem tudom, miért olyan sürgős a kérdés, csak a betétre tudok gondolni, mert sem az együttlét, sem egy esetleges fürdőzés nem megengedett a műtétet követő hetek során.

         

         


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-09 10:33:41; Megválaszolva: 2010. február 09., 10:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: