• Fájdalmas a szex

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó estét!

        Az lenne a panaszom, hogy amikor elkezdjük a szexet akkor óvatosan kell csinálnunk mert fáj nagyon de utánna már jó! És az a kérdésem hogy mitől lehet ez? És még az hogy nem tudom ezt szebben leírni sajnos úgyhogy előre is elnézést kérek szóval nem nedvesedek be annyira mint ahogy kéne szerintem pedig én élvezem meg minden tök jó, mert a barátomnak a nemiszervén szétrepedt a bőr és nem tudom hogy ez miattam lehet? Mármint attól mert nem elég nedves? Lehet, hogy ez is hasznos információ úgyhogy leírom hogy csak hétvégén szeretkezünk a barátommal! Jah és úgy érzem,   hogy a hétköznapokon nagyon sok a fehér folyásom! Ez mitől van?

        Előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelygomba témában

        Kedves Hölgyem!

        Nagy valószínűséggel gombás fertőzésről van szó, amit megpróbálhat az a Gynoxin hüvelykúp önnek, és Lomexin krém a párjának. Jó lenne minnél hamarabb elkezdeni a kezelést, hogy a hét végére már helyreálljon a rend, és síkosítót használjanak. Önnek javasolnék Gynophilus protexint rendszeres használatra, eleinte másnaponta, majd heti 1-2x elég egy kúp a megelőzésre.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-02-15 23:09:08; Megválaszolva: 2010. február 15., 23:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: