• Ciprofloxacin

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Szeretném megtudni, hogy a Ciprofloxacin-ratiopharm és a Clostilbegyt tabletta szedhető-e együtt. Mikor ürül ki a szervezetből a Ciprofloxacin? Ezt azért kérdezném, mert babát tervezünk. Köszönettel, Gina

        WEBBeteg szakértő válasza a teherbeesés, gyógyszerszedés témában

        Kedves Gina!

        Nem volt együtt tesztelve a két gyógyszer, de ha valamilyen ok miatt antibiotikumra van szüksége, akkor még a teherbeesés előtt szedje el, hogy a betegség elmúljon, mire peteérése lesz, és akkor nyugodtan próbálkozhatnak.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-15 23:04:23; Megválaszolva: 2010. február 15., 23:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: