• Clostibegyt

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Doktornő!

        2010. Január 13-17ig tartott az utolsó mensesem. 21-én elmentem a nőgyógyászhoz, mert már 2008. októberében hagytam abba a fogamzásgátló szedését. Azóta nem védekezünk. Igaz hogy csak 2009. augusztustól próbálkozunk a babával de még nem jött össze. (tehát már lassan 1, 5 éve nincs védekezés)

        A ciklusaim hossza kicsit össze-vissza. 2009. áprilisától a következőek: 29 napos, május:30, június:30, július:44, szeptember: 31, okt:31, nov: 34, december: 34 napos. Valószínű hogy nincs peteérésem. Január ban csináltam LH teszteket, de az sem mutatott semmi pozitívat. A nőgyógyászom ezek a alapján hormonvizsgálatra küldött és már rögtön fel is írta a Clostibegyt.et Azt mondta, hogy ha legközelebb megjön a mensesem (valószínűleg február 13-án) a 2. naptól kezdjem el szedni 5 napon keresztül napi 2x1 adagban. Vérvételre is küldött a menses 3. napján (február 15.) Érdekesnek tartom hogy úgy kell elkezdenem szedni a clostit, hogy a hormonvizsgálat eredményét még nem tudjuk. Ez a gyógyszer ezek szerint nem befolyásolja a vérvétel eredményét?

        Előre is nagyon szépen köszönöm válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a meddőség témában

        Kedves Hölgyem!

        De, a gyógyszer megváltoztatja a hormonszinteket, tehát, ha önmagában arra kíváncsiak, hogy miért rendszertelen a ciklus, akkor azt gyógyszeres kezelés nélkül kell először megnézni, és ezt követően kell elkezdeni a kezelést, amit szintén lehet kontrollálni.

        Ami jó lenne még, ha a 12-14 naptól lenne UH-os peteérés követés, hogy biztosak legyenek benne, hol a hiba.

         


        Kérdés: 2010-02-15 17:48:02; Megválaszolva: 2010. február 15., 17:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: