• Augmentin és Clostilbegyt

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot kívánok! Az Augmentin Duo tablettát és Susp. Terp. írt fel a körzeti orvosom arcüreg- és homloküreg gyulladásra. Hetedik napja szedem, s ma kell elkezdenem szedni a Clostilbegyt tablettát is. A kérdésem az lenne, hogy lehet-e a kettőt együtt. Köszönettel, Gina

        WEBBeteg szakértő válasza a peteérés serkentés témában

        Kedves Gina!

        Nem végeztek sajnos olyan vizsgálatokat, melyek segítségével tudnánk, hogy befolyásolják-e egymás hatását, de ami a lényeg, hogy az UH-os vizsgálaton félidőben úgyis kiderül, hogy volt-e megfelelő hatása a Clostilbegytnek. Az antibiotikum meg úgyis kell, és jobb, ha még most szedi el, mielőtt teherbe esne.

         


        Kérdés: 2010-02-11 10:09:04; Megválaszolva: 2010. február 11., 10:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: