• Terhes vagyok, vagy valami nemi betegség lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

                Nem tudom hogy kezdjem...de talán az elején..21 éves leszek lassan, menstruációm elég rendszertelen. Volt már olyan is, hogy egy fél évet maradt ki, de sosem terhesség miatt, tudtom szerint az még sosem voltam!

               Nem cserélgetem gyakran a partnereimet..., nem voltam nagyon sok fiúval.Viszont akivel mostanában megtörténik az aktus, annak azt hiszem nem csak én vagyok, lehet, hogy több lány is, lehet, hogy ismeretlenek is, nemtudom.Körülbelül 3 hete voltam vele utoljára, azt tudom, ill. tudjuk, hogy direkt módon, -úgymond- ondó nem kerülhetett belém, hisz nem is ejakuált..és "a kikapós módszer" is azelött jóval történt. Igaz már olvastam olyat, hogy a kéjcsepp is tartalmaz ondót. Egy hétre a történtek után, amikor a menstruációm is kellett volna jöjjön (mert ha netán megjön akkor általában hónap végén, vagy hónap elején szokott jönni) valami barna folyás kezdödött... Az elején azt hittem, ez jelzi, hogy menstruálni fogok...igy szokott történni, de most körülbelül egy hete tart.

             Sok levelet olvastam már...Ez a barna folyás darabos, és elég gusztustalan...de nem elviselhetetlen a szaga, nem viszketek.., ezenkivül semmi kellemetlent nem érzek.

             Azt szeretném megkérdezni, hogy ez lehet terhesség is? Tudom, hogy vagy a tesztet tartja helyesnek, vagy pedig egy konzultációt, de ha Ön ilyen panaszokat hallana mire gondolna és mit zárna ki?

            Válaszát előre is köszönöm!

          Szá'sa

         

        WEBBeteg szakértő válasza a pecsételő vérzés témában

        Kedves Szása!

        Első körben csinálni kell egy terhességi tesztet, mert bizony a megszakításos közösülés során is teherbe lehet esni. A másik, hogy egy nőgyógyászati vizsgálatra is el kellene mennie, hogy lássák, honnan ered a pecsételő vérzés, pert utalhat fertőzésre is tünet, jól gondolja. Különösen így, hogy a partnert nem találja megbízhatónak, és védekezés nélküli együttlét volt, inkább legyen egy nőgyógyászati vizsgálat.

         


        Kérdés: 2010-02-10 19:36:51; Megválaszolva: 2010. február 10., 19:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: