• Menstruáció késése

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktorno! En egy 16 eves lany vagyok a menszeszem mar egy hete kesik. A baratommal mar volt nemi kapcsolatom es nem vedekeztunk hanem mielott elment volna joval kivette vagyis nem bennem ment el tudom hogy ez nem megoldas a vedekezesre de szeretnem tudni h nagy ra az eselyem hogy teherbe esek vagy nem? A menstruaciok idopontja nalam meg nem pontos ugy hogy nem tudom behatarolni es ezert is felek nem vagyok biztos benne h ez egy egyszeru keses vagy esetleg az h terhes vagyok! lehet h a stressztol is kesik? Valaszar elore is koszonom!

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Kérdező!

        Csinálj egy terhességi tesztet, mert bizony nagyon könnyen terhes lehetsz. Ha ezt el akarod kerülni, akkor védekezzetek rendesen, mert igen nagy az esély így a terhességre.

         


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2010-02-10 19:24:41; Megválaszolva: 2010. február 10., 19:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: