• Kóros folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tiszteld Doktornő/Doktorúr! Két év óta folyamatosan folyásom van. Csipő, égő irritálő érzést érzek. Minden hónapban újabb és újabb baktériumok jelentek meg a hüvelytenyésztésemben. I. Streptococcus agalactiae (2009.08.29) II. Escherichia coli, Streptococcus agalactiae (2006.10.07) III.Streptococcus agalactiae 2009.11.30 IV. Klebsiella oxtoca, Klebsiella pneuminae (2010.02.01) Különböző gyógyszereket és antibiotikumokat kaptam: Gyno-Pevaryl, Semicillin, Cifran, Roxithromycin-ratiopharm és még sorolhatnám tovább. A legútóbbi baktérium kezelésésre ismét cifrant kaptam de szeretnék valami más megoldást találni végleg a problémámra. A Klebsiella oxytoca baktériummal kapcsolatban olvastam az oldalon, hogy nem szükséges antibiotikummal kezelni. Ön szerint mi lenne a legjobb megoldás a problémámra? Köszönettel. Várom mielőbbi segítségét!

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

        Kedves Hölgyem!

        Nem ír arról, hogyan történik a védekezés a párkapcsolatban. Amennyiben nem folyamatos óvszerrel történik, akkor mindenképpen javasolni kellene a párjának a kvivizsgálását is, mert előfordulhat, hogy egymást fertőzik oda-vissza. Emiatt a kezelések során a partnert is kezelni kell.

        Ha nem erről lenne szó, akkor írjon újra részletesen a higiéniás szokásairól (mensesek, wc, fürdő haszálat, tisztálkodási eszközök, stb.), és megpróbálok tanácsot adni, hátha megtaláljuk a fertőzés okát.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-02-10 09:17:00; Megválaszolva: 2010. február 10., 09:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: