• Clostilbegyt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktorúr. Pcos vagyok.Nagyon rendszertelen a vérzésem.Kisbabát szeretnék. A nőgyógyászom írt fel Clostylbegitet, hogy kezdjem el szedni a menses 5 napján, de sajnos december 9 óta megint nem volt vérzésem. Azt olvastam a closti betegtájákoztatójában, ha nem jelentkezik vérzés a gyógyszert bármikor el lehet kezdeni szedni.Igaz ez? Elkezdhetem én is? Csináltam már 5 terhességi  tesztet is, de mindegyik negatív lett.Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a peteérés témában

        Kedves Hölgyem!

        Valóban el lehet kezdeni szedni bármikor, de a vérzést is meg lehet hozni gyógyszerrel, így mindenképpen érdemes lenne elmennie nőgyógyászatra emiatt a kezelőorvosához. A stimuláció alatt érdemes lenne a 12-14. naptól kezdve UH-os kontrollt csinálni, hogy lássák, hogyan reagálnak a petefészkek a gyógyszerre.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-10 09:09:44; Megválaszolva: 2010. február 10., 09:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: