• Clostibegyt

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Hölgy! 2010. Január 13-17ig tartott az utolsó mensesem. 21-én elmentem a nőgyógyászhoz, mert már 2008. októberében hagytam abba a fogamzásgátló szedését. Azóta nem védekezünk. Igaz hogy csak 2009. augusztustól próbálkozunk a babával de még nem jött össze. (tehát már lassan 1, 5 éve nincs védekezés) A ciklusaim hossza kicsit össze-vissza. 2009. áprilisától a következőek: 29 napos, május:30, június:30, július:44, szeptember: 31, okt:31, nov: 34, december: 34 napos. Valószínű hogy nincs peteérésem. Január ban csináltam LH teszteket, de az sem mutatott semmi pozitívat. A nőgyógyászom ezek a alapján hormonvizsgálatra küldött és már rögtön fel is írta a Clostibegyt. Azt mondta, hogy ha legközelebb megjön a mensesem (valószínűleg február 13-án)a 2. naptól kezdjem el szedni 5 napon keresztül napi 2x1 adagban. Vérvételre is küldött a menses 3. napján (február 15.)Érdekesnek tartom hogy úgy kell elkezdenem szedni a clostit, hogy a hormonvizsgálat eredményét még nem tudjuk. Ez a gyógyszer ezek szerint nem befolyásolja a vérvétel eredményét? Előre is nagyon szépen köszönöm válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a teherbeesés témában

        Kedves Hölgyem!

        Igazán nem rendszertelen a vérzése, a stimuláló gyógyszer előtt én megnézném az egész ciklust (3. nap, 21. nap hormonok, félidőben UH, peteérés ellenőrzése). Lehet, hogy valóban a gyógyszer mellett döntenek, de számos oka lehet a sikertelenségnek. Persze, lehetséges, hogy orvosa már talált valamit, pl. az UH-on látott sokcisztás petefészket, és e miatt írta fel a gyógyszert, ez sajnos nem derül ki a leveléből.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-02-09 20:29:04; Megválaszolva: 2010. február 09., 20:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: