Tanácskérés

Hűvelyi uh. után kiderült, hogy a myomám mellett egy visszértágulat is keletkezett a méhben (latum lemezek) . A myomámat fél év múlva ellenőrzik, ami most 24mm. Kérdéseim a következők lennének: Ha a gyenge tűneteim erősödnek a myomám miatt vissza mehetek- e előbb mint félév és nem lesz-e késő? Illetve a visszér a lábamon is szokott elpattani, a méhen belül is megeshet ugyanez? Kérjek orvos konzultációt egy másik nőorvostól? Mit tehetek, hogy a visszér el ne pattanjon? A myomát kell-e gyógyszeresen csökkenteni? Tiszetelettel köszönöm válaszát: Fáncziné (34 éves)

Dr. Csuth Ágnes válasza mióma témában

Kedves Fáncziné!

Ne aggódjon, sok nőnek van visszértégulata a méhe mellett, a méhén. Ráér visszamenni fél év múlva kontrollra. Természetesen a panaszok erősödése esetén bátran menjen vissza hamarabb.

 

Kérdés: 2010. február 09., 20:19 ;Megválaszolva: 2010. február 09., 20:19
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Mióma, lehet gond belőle?
Tisztelt Doktor úr! Gyermeket szeretnék 6-7 hónapja próbálkozunk ez alatt megfordultam pár orvosnál valamelyik azt mondta, hogy PCO-m van, más pedig...
Mijóma kezelése
Történetem tavaly nyáron kezdődött. 16 éve állandó magánorvoshoz jártam. Tudomásom szerint második spirál volt fölhelyezve, ekkor kiderült, hogy...
Mióma, Esmya, terhesség
2015.október 11-én kisfiam született.5 hónappal később terhes lettem.Éreztem, hogy valami nincs rendben.8 hetes ultrahangon az orvosom nagy nehezen egy...
Két hónap alatt két mióma nőtt...
Tisztelt Doktorúr! Évek óta nagyon erős fájdalmaim és nagyon nagy vérzéseim szoktak lenni menstruációkor. Annyira nagy vérzéseim hogy még...
Levosert eredményessége
Tisztelt Doktor úr! Anna vagyok, 47 éves, vidéken élek, férjezett vagyok, az utóbbi idők rendkívül megviselnek, miómám és evvel járó állapot...