• Tanácskérés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Hűvelyi uh. után kiderült, hogy a myomám mellett egy visszértágulat is keletkezett a méhben (latum lemezek). A myomámat fél év múlva ellenőrzik, ami most 24mm. Kérdéseim a következők lennének: Ha a gyenge tűneteim erősödnek a myomám miatt vissza mehetek- e előbb mint félév és nem lesz-e késő? Illetve a visszér a lábamon is szokott elpattani, a méhen belül is megeshet ugyanez? Kérjek orvos konzultációt egy másik nőorvostól? Mit tehetek, hogy a visszér el ne pattanjon? A myomát kell-e gyógyszeresen csökkenteni? Tiszetelettel köszönöm válaszát: Fáncziné (34 éves)

        WEBBeteg szakértő válasza a mióma témában

        Kedves Fáncziné!

        Ne aggódjon, sok nőnek van visszértégulata a méhe mellett, a méhén. Ráér visszamenni fél év múlva kontrollra. Természetesen a panaszok erősödése esetén bátran menjen vissza hamarabb.

         

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-09 20:19:29; Megválaszolva: 2010. február 09., 20:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: