• Menses késés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Webdoktor, barátnőm haviciklusának kb 27 dik napján szeretkeztünk. ő valamiért nagyon száraz volt és sajnos elszakadt a híres durex. A mensese már 4 napot késik, de megfázással és holyaghuruttal is küzdött ezidőben, Az a kérdésem lehet hogy teherbeesett mégis

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Kérdező!

        A híres Durex sem 100 %-os, bizony ha kiszakad, teherbe lehet esni. Erre az esetre van kitalálva az esemény utáni, vagy 72 órás sürgősségi tabletta. Ezt kellett volna megvenniük, hogy csökkentsék a nem kívánt terhesség esélyét.

        Javaslom, hogy csináljanak egy terhességi tesztet, de ha a menses nem jön meg, akkor negatív esetben is érdemes lenne nőgyógyászhoz elmenniük. Jó esetben csak a betegség miatt késik, vagy marad ki a menses.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-02-09 13:16:40; Megválaszolva: 2010. február 09., 13:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: