• Mola Hydatidosa

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        31éves, 4éves kislány anyukája vagyok! férjemmel szeretnénk még egy gyermeket vállalni, de 2éve volt egy Mola terhességem! azt szeretném tudni, hogy milyen esélyekkel indulhatok a következő terhességnek? nem tudom összefügg-e, de már közel egy éve próbálkozunk a Mola után a babával, de eddig eredménytelenül! rendszeresen járok vizsgálatokra, rendben van minden, viszont ugy hallottam van kockázata egy újboli terhességnek! van okom félni egy újabb Molatól? válszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a teherbeesés témában

        Kedves Hölgyem!

        Mivel már közel egy éve próbálkoznak a teherbeeséssel, javasolnék egy alaposabb kivizsgálást. A molaterhesség, vagy annak a műtétes befejezése befolyásolhatja a teherbeesést, ezért érdemes lenne egy kivizsgálásra elmennie. A leleteit meddőségi szakrendelésre vigye magával. Mindenesetre az nagyon jó, hogy a kontrollok rendben voltak.

         

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-09 10:57:56; Megválaszolva: 2010. február 09., 10:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: