• Baba projekt

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő, kérem tanácsát a következő témában. Babát szeretnénk, és sajnos márciusban (2oo9) volt egy vetélésem. A novemberben történt hormonvizsgálat kimutatta, hogy magas a prolaktin szintem, így a doktor Dostinex tablettát írt fel. 2 hónap szedés után nagyjából rendszereződőtt a menstruációm 28-3o napos, mert régebb 32-62 napos is volt. A doktor szerint egy évig probélkozzunk és további gyógyszert nem irt fel. A kérdésem a következő, hogy kb hányadik napon van/lehet a peteérésem, ha egyáltalán van. És a problémám megoldására javasol-e Clostylbegil tablettát és ha igen, akkor milyen gyakori szedéssel? Válaszát türelmetlenül várom, Tisztelettel, Gabriella

        WEBBeteg szakértő válasza a teherbeesés, magas prolaktin szint témában

        Kedves Gabriella!

        Az nagyon jó hír, hogy a gyógyszer segítségével rendeződött a prolaktin szint, azonban arról nem ír, hogy történt-e ismételt vizsgálat, mert azért érdemes lenne ellenőrizni pl. a következő ciklusban, hogy a gyógyszer abbahagyását követően hogyan alakul a prolaktin szintje.

        Emellett a peteérés várhatóan félidőben van, próbálja meg a gyógyszertárban kapható LH tesztet, hátha az segít a pontosításban. Egyéb stimulációra nincs szükség, de ha a prolaktin szint megint magas lesz, akkor előfordulhat, hogy folyamatos gyógyszerszedésre lenne szüksége.

         

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-09 10:28:41; Megválaszolva: 2010. február 09., 10:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: