• Mit tegyek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Nő/Úr! Olyan kérdésem lenne, hogy vajon mi lehet az oka annak, hogy hétfőtől péntekig olyan barna folyásom volt, ami a menstruáció elején és végén szokott lenni, de maga vér nem volt. Szokott ilyen lenni, de akkor mindig meg is jön utána. 1 hete (január 24-én) volt a 28. nap, de általában mindig késik minimum 1 hetet. Csináltam terhességi tesztet, de az negatív lett. A melleim kemények, és ez tudtommal annak is lehet a jele, hogy hamarosan megjön... Újabban sokkal több folyásom is van a ciklus folyamán, lehet ez a probléma? Hogy valami fertőzés lenne? Várjak még egy kicsit, hogy megjön-e? Mit tanácsol? Köszönöm a válaszát! Tisztelettel:  Brigitta

        WEBBeteg szakértő válasza a pecsételő vérzés témában

        Kedves Brigitta!

        Amennyiben mostanáig sem jött meg a vérzés, akkor ismételje meg a terhességi tesztet, és menjen el egy vizsgálatra. Akár egy fertőzés is okozhat hasonló panaszokat, és a pecsételő vérzés okát is jó lenne tudni.

         


        Kérdés: 2010-02-08 20:26:33; Megválaszolva: 2010. február 08., 20:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        A tüdő vitaminja
        A folyamatos, tudatos vitaminpótlással sokat tehetünk egészségünkért.
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció