• Gyulladástól vetélés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Farkas Ágnes, missed ab műtétem volt, a műtét előtti vérvétel eredménye szerint a Protr. inr. 1.28 volt lymphocyta 53.1%. úgy tudom ez valami gyulladásra utal. Ön szerint okozhatta a vetélést ez a gyulladás akár? sajnos nem értek hozzá, hogy ez milyen mértékű gyulladást mutat a szervezetben (komolyabb vagy nem túl komoly) köszönettel Andrea

        WEBBeteg szakértő válasza a vetélés témában

        Kedves Andrea!

        Sajnos két laborértékből nem lehet megtudni, hogy mi okozott egy vetélést. Laboreredményekben sem lenne elegendő két eltérés, amit egyébként is okozhat pl. egy megfázásos betegség. Sajnos, ha a szövettani eredményből nem derül ki semmi, akkor el kell fogadnia, hogy ismeretlen maradt a kiváltó tényező. Ha gyulladás lenne, az akár a szövettanból is kiderülhet majd.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-07 21:51:00; Megválaszolva: 2010. február 07., 21:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: