• Gyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        köszönöm hogy írt.elöször csak hüvelygyulladással indult az egész ere kaptap a nögyogyásztól klion d 100 kupot egyidejig jó volt aztán ujrakezdött és most már kialakult nálam egy petefészekgyulladás erre kaptm glyenofort monoralt kliont. ez egy idejig jó és megint újrakezdödik de miért már a párom is lett kezelve ő kapot suumamedet valami ilyesmi neve volt és nemértem miért van ez a viszatérő gyulladás..van olyan vizsgálat ahol megállapítják hogy meddő vagyok.

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

        Kedves Hölgyem!

        Sajnos nem másolta be a korábbi kérdés-válaszokat, így nem tudom, mi volt az előzmény, rengeteg hasonló panasszal küzdő nőnek próbálok segíteni, és nem emlékszem, hogy Önnek pontosan mi volt a kérdése, panasza korábban. Legközelebb másolja be, és akkor fogom tudni.

        Amit a mostani leletére tudok írni, hogy amennyiben most is panaszok vannak, akkor egy tenyésztéses vizsgálatot kellene csinálni a méhnyakból, hogy pontosan lássák, mi a kórokozó, és milyen gyógyszerrel lehet hatékonyan kezelni. Így lehet a fertőzéstől megszabadulni.

        A teherbeesésről annyit, hogy ha több, mint egy éve próbálkozik, akkor mindenképpen meddőségi szakrendelésre kellene elmennie, mert igen, sokféle vizsgálat létezik, aminek a segítségével meg lehet állapítani, hogy miért nem sikerül teherbe esnie, mi okozza a meddőséget, és azt hogyan lehet kezelni. Ha további kérdése van, akkor írjon bátran, és másolja be a korábbi levelezést is, hogy egyben láthassam őket.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2010-02-07 18:21:09; Megválaszolva: 2010. február 07., 18:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Mehszajsebem van b nagyságú 28eves nő vagyok, most vette le a doki a rakszurest, áprilisban járt le az egy év. Leecsetelte a sebet, de még mindig friss vér jön, kis mennyiségben. Ez normális? Vajon mehnyakrak tünete ez?mikroszkoppal nem látott...
        Tisztelt Doktor Ur! Verzeshez kapcsolodo panaszok miatt kerestem fel nogyogyaszt . A panaszok eros, nagyon darabos (valoban nagy darabokkal) verzes, valamint vizeleshez kapcsolodo (nagyon kellemetlen, surgeto, gyakori vizelesi inger, idonkent mikroszkopikus...
        Ma kaptam meg a nőgyógyászati rákszűrésem eredményét , melyben az alábbi olvasható : súlyos rákmegelőző hámelváltozás, HPV tipizálás szükséges, CINtec Plus pozitív , szövettani mintavétel szükséges. Sajnos nem tudok lemenni a vidéki...
        Tisztelt Doktor Úr! 2016-ban volt egy endometriózis gyanú műtétem, cisztát találtak amit eltávolitottak, akkoriban nem kaptam utána gyógyszert.Rendszeres ellenőrzésre jártam ,igy tettem ezt most is .. közben megemlitettem a dokinak, hogy nagyon...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció
        COVID-19 kisokos