• Megválaszolatlan menstruációs zavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm!

        Egy számomra igen nagy problémával fordulok Önhöz! Tavaly decemberében abortuszt végeztek rajtam, a terhesség 9. hetében. Mivel gyorsan összeszűkült a méhszájam, ezért egy héttel később újra műtétet kellett végrehajtani, hogy a bent maradt szövettörmeléket eltávolítsák. Már másfél hete menstruálnom kellene, ehelyett ez most történik, de nem nevezhető normálisnak, mert alvadt barnás színű vér távozik. Sokkal kisebb mennyiségben, mint ami nálam megszokott volt. A történtekhez hozzá kell tenni, hogy fogamzásgátló tablettát szedtem közel 2 évig, addig amíg meg nem tudtam, hogy babát várok. Ekkor abbahagytam szedését. Az idő alatt mindig pontosan jött meg a menstruációm, így nem tudom, hogy ez az eset most normálisnak tekinthető-e?!

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a terhességmegszakítás témában

        Kedves Hölgyem4

        A korábban feltett kérdésére már válaszoltam, de ha nem jutott volna el, akkor itt olvashatja:

        Mivel rendellenes a vérzése, ezért mindenképpen javasolnék egy terhességi tesztet, és egy nőgyógyászati kontrollt, hogy lássák, minden rendben van-e. Nem biztos, hogy kóros folyamatról van szó, mert lehet, hogy egy-két hónap múlva rendes vérzése lesz, de ellenőrzést igényel a panasz.

        Ha további kérdés merülne fel, akkor írjon bátran újra.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-02-01 12:40:02; Megválaszolva: 2010. február 01., 12:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: